Mobiele demagnetiseerunit

Korte omschrijving

De compacte, mobiele demagnetiseerunit is flexibel en makkelijk te verplaatsen. Ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen, of wanneer u niet dagelijks hoeft te demagnetiseren.

Kenmerken

  • Makkelijk te verplaatsen
  • Voor dikwandige of verpakte producten
  • Voor praktisch elke productafmeting
Vraag offerte aan
Vraag advies
Mobiele demagnetiseerunit
  • Demagnetiseerkabel op trolley
  • Mobiele demagnetiseerunit_detail
  • Demagnetiseren - Service op locatie

Uitgebreide productomschrijving

Goudsmit heeft de mobiele demagnetiseerunit speciaal ontwikkeld voor gebruik in uw eigen omgeving, zonder tussenkomst van een Goudsmit-specialist.
De demagnetiseerunit bestaat uit een speciale demagnetiseerkabel op een handige trolley. Door de kabel om een product te wikkelen wordt een spoel gevormd. De besturing wekt een sterk wisselend magneetveld op dat afneemt in sterkte. Dit bootst een vaste demagnetiseertunnel na; deze heeft hetzelfde werkingsprincipe.

De (optionele) besturings-trolley is uitgerust met een interface met voorgeprogrammeerde basisfuncties waarmee u zelf, zonder veel kennis van demagnetiseren, bij de meest voorkomende producten magnetisme kunt verwijderen. Door het beantwoorden van een aantal vragen in een display krijgt het demagnetiseersysteem automatisch de juiste instelling.
De kabel is snel op- en af te rollen middels de haspel en de trolley is makkelijk verplaatsbaar. Hiermee heeft u een compact en flexibel demagnetiseersysteem altijd binnen handbereik.

Producten

ProductsleutelPrijsKabellengte
Mobile_demagnetization_unit-jpgMeer infoVraag offerte aanHDCA100 m