De filters worden toegepast...
De filters worden toegepast...

Magnetic handling

Magneten voor handling dienen voor het transporteren, overnemen, fixeren en heffen van ferromagnetische producten. De toepassingen van magnetic handling zijn talrijk. Zo kan een magnetic handling systeem gebruikt worden voor:

  • het oppakken van platen of stalen producten in de automotive/robotic industrie;
  • het transporteren of tillen van stalen platen, blikken of deksels;
  • het fixeren van stalen producten in bewerkingsmachines;
  • het snel en eenvoudig monteren/fixeren van mallen of producten.
Toepassing

Producten

Handling-magneten

Handling magneten zijn geschikt voor het geautomatiseerd oppakken of vastgrijpen van stalen platen en andere ferromagnetische voorwerpen.

Meer informatie

Hand-hefmagneten

De hand-hefmagneten van Goudsmit zijn ideaal voor het handmatig oppakken van kleine ferromagnetische voorwerpen met een beperkt gewicht.

Meer informatie

Hefmagneten en hijsmagneten

De hefmagneten van Goudsmit zijn geschikt oor het oppakken en verplaatsen van zware stalen of andere ferromagnetische lasten, machinedelen of werkstukken.

Meer informatie

Platenscheiders

Magnetische platenscheiders scheiden klevende of geoliede staalplaten en voorkomen het oppakken van twee platen tegelijk. Zeer belangrijk bij geheel geautomatiseerde processen.

Meer informatie

Palletiseermagneten voor blikken en potten

Voor het in- en uitpakken van blikken, aerosols, bussen en potten met schroefdeksel; zo kunnen pallet-lagen in één beweging worden gevuld of geleegd.

Meer informatie

Richtmagneten

Richtmagneten zijn geschikt voor het richten van langwerpige ferromagnetische voorwerpen, waardoor ze compact verpakt kunnen worden. Zoals spijkers, schroeven, en draden.

Meer informatie

Permanente magneetklemmen

De permanente magneetklemmen van Goudsmit Magnetic Systems zijn geschikt voor het vastzetten (fixeren) van stalen mallen in de betonindustrie.

Meer informatie

Schakelbare lasmagneten

De schakelbare lasmagneten van Goudsmit Magnetic Systems zijn ideaal om snel tijdelijk stalen werkstukken op elke gewenste positie te positioneren (fixeren).

Meer informatie

Magneetcomponenten voor bliktransport

Diverse magneetcomponenten om zelf transportlijnen te bouwen voor het transporteren van ferromagnetische voorwerpen zoals lege of gevulde blikken, aerosols, kroonkurken en schroefdeksels.

Meer informatie

Magneettransporteurs voor platen

Deze magneettransporteurs zijn eenvoudig integreerbaar en geschikt voor het transporteren van staalplaten. Voor het voeden van een pers- of bewerkingscentrum.

Meer informatie

Magneettransporteurs voor buizen

Deze magneettransporteurs zijn speciaal ontwikkeld voor het transporteren van stalen buizen.

Meer informatie

Gesloten magneettransporteurs

Voor het transporteren van kleine scherpe ferromagnetische metaaldelen. Geen bewegende delen aan de buitenkant, hierdoor zeer geschikt voor geoliede producten zoals stansafval.

Meer informatie

Magnetische opvoerbanden

Magnetische opvoerbanden zorgen voor het steil omhoog transporteren van ferromagnetische metaaldelen, zoals spijkers, schroeven of andere lange stalen delen, in de verpakkingsindustrie.

Meer informatie