Kantoor / magazijn

Op kantoor wordt veel informatie verzameld en gedeeld. Goudsmit heeft daarvoor praktische magnetische oplossingen bedacht voor dagelijks gebruik. Stevige magneten die ordenen en alles vasthouden wat u wilt, op stalen kast, bureau of kozijn. Magnetische haken en wandmagneten, speciaal voor stalen wanden die niet mogen beschadigen door boren of schroeven. Maar ook voor presentatie en planning; memomagneten, magneetband en letters voor whiteboards.

Voor uw logistieke organisatie heeft Goudsmit magneten ontwikkeld om uw magazijn snel en eenvoudig in te richten. Magnetische (barcode-)etiketten, locatieborden, profielen en labels. Alle gemakkelijk te plaatsen, te beschrijven, en te wisselen.

kantoormageneten  magazijn-magneten

Producten

Noteblock magnetische Post-It

Een magnetisch noteblock is een ideale manier om uw naam onder de aandacht te brengen en te houden. Ideaal voor in huis, op kantoor of in de werkplaats.

Meer informatie

Bedrukte memomagneten

Standaard memomagneten zijn geschikt voor bevestigen van notities en tekeningen aan whiteboarden. Ze zijn verkrijgbaar in diverse modellen, formaten en sterktes.

Meer informatie

Fantasie-magneten (ster, hartje of pijl)

Wij hebben een groot aanbod aan memomagneten in de vorm van een ster, pijl of hart. Doordat ze een extra groot drukvlak hebben zijn ze gemakkelijk te personaliseren.

Meer informatie

3D koelkastmagneten

Met een 3D koelkastmagneet trekt u zeker de aandacht van uw doelgroep. De magneten zijn ijzersterk en u kunt ze bijvoorbeeld in de vorm van uw product laten maken.

Meer informatie

Stalen sleutelhangers

Een extra sterke, magnetische sleutelhanger? De magnetische Neoflux® (NdFeB) sleutelhangers van robuust staal zijn bij Goudsmit Magnetic Design uit voorraad leverbaar.

Meer informatie

Kunststof magneetbadges

Schuif zelf een gepersonaliseerd naamkaartje in deze kunststof, magnetische naambadges. Wij drukken er naar wens uw logo of slogan op. Bekijk de mogelijkheden.

Meer informatie

Doming magneetbadges

Bij Goudsmit Magnetic Design kunt u doming badges geheel naar uw eigen wensen laten produceren. De standaard afmeting is 50x30 mm en wij kunnen elke gewenste vorm leveren.

Meer informatie

Magneetstickers auto & automagneten

Wilt u zonder veel moeite van uw auto een zakelijke auto maken? Maak dan gebruik van de magnetische autoplaten van Goudsmit Magnetic Design.

Meer informatie

Ronde, vierkante en gekleurde magneten

Wilt u ronde, vierkante of rechthoekige memomagneten? Ze zijn in vier kleuren te bestellen bij Goudsmit Magnetic Design. Met standaard of extra sterke magneet.

Meer informatie

Memomagneten van staal

Hang uw bouwtekeningen of andere grote documenten eenvoudig op met de zeer sterke Neoflux® (NdFeB) memomagneten van Goudsmit Magnetic Design.

Meer informatie

Super sterke memomagneten

Supersterke memomagneten zijn extra sterk en zwaar genoeg om zelfs grote bouwtekeningen op te hangen. Bekijk hier de mogelijkheden.

Meer informatie

Magnetische barcode-etiketten

Magnetische barcode-etiketten zijn handig voor de markering en codering op lockers, magazijnstellingen en kantoorkasten. Bekijk de mogelijkheden.

Meer informatie

Magnetische locatieborden

Magnetische locatieborden zijn zeer makkelijk te bevestigen en te verplaatsen, zonder dat lelijke lijmresten overblijven of nieuwe gaten geboord moeten worden.

Meer informatie

Magneethoezen & etikethouders

Bevestig documenten zoals pakbonnen of voorraadbonnen eenvoudig met de magnetische hoezen en etikethouders die u kunt kopen bij Goudsmit Magnetic Design.

Meer informatie

Wandmagneten

Met wandmagneten kunt u reclame-uitingen of zware voorwerpen zoals whiteboards, schilderijen, displays of panelen gemakkelijk bevestigen op stalen wanden, kasten of autodaken.

Meer informatie

Magnetische schilderijhaken

Uitgevoerd in staal of kunststof en voorzien van ophanghaak. Schilderijen kunnen door middel van een koord eenvoudig aan de achterzijde worden opgehangen. Leverbaar in diverse formaten en sterktes.

Meer informatie

Magnetische houder voor brandblusser

Met deze magnetische houder bevestigt u uw brandblusser snel en veilig volgens de NEN norm 4001. De solide magnetische ophangbeugel houdt 25 kg en hecht magnetisch aan elke stalen ondergrond.

Meer informatie

Magneetstrip gereedschap

Zoekt u een solide, veilig en kant-en-klaar systeem voor het ophangen van gereedschap? Dan is het systeem van Goudsmit Magnetic Design een goede oplossing.

Meer informatie

Stalen magneethaken & plafondmagneten

Goudsmit Magnetic Design biedt extra sterke, ronde plafondmagneten. De magneten zijn voorzien van een stalen haak, gleuf of ophangoog en zijn extra sterk vanwege de stalen mantel.

Meer informatie

Magneetfolie & magneetvellen

Bestel naturel of zelfklevend magneetfolie, bij Goudsmit Magnetic Design. Met heel veel gebruiksmogelijkheden en bewerkingsmogelijkheden voor onder andere industrie, productie en reclame.

Meer informatie

Wit en gekleurde magneetfolie

Flexibel magneetfolie is ook in het wit of andere kleuren verkrijgbaar bij Goudsmit Magnetic Design. Deze magneetfolie hecht op elke stalen ondergrond en kan full-colour bedrukt worden.

Meer informatie

Whiteboardfolie (magnetisch)

Magnetische whiteboardfolie is voorzien van een speciale coating en daardoor met whiteboardstiften beschrijfbaar en droog uitwisbaar. Kan ook bedrukt worden met logo of reclameboodschap.

Meer informatie

Neodymium magneetfolie extra sterk

Bestel extra sterke magneetfolie met neodymium (NdFeB) magneetmateriaal. Vele toepassingen zijn mogelijk dankzij de hoge hechtkracht en dito magnetische eigenschappen.

Meer informatie

Magneettape & magnetische etikettenband

Bij Goudsmit Magnetic Design kunt u wit of gekleurd magneetband op rol bestellen. Gebruik dit voor een whiteboard, magazijnstelling of een andere stalen ondergrond.

Meer informatie

Magnetisch whiteboard zonder frame

Bij Goudsmit Magnetic Design kunt u terecht voor een magnetisch whiteboard met keurig afgewerkte randen en hoeken. Ideaal om zelf in te lijsten.

Meer informatie

Magnetisch whiteboard met frame

Magnetisch whiteboard gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van een luxe aluminium lijst. Goudsmit bedrukt het voor u met een full colour opdruk.

Meer informatie

Mini whiteboards

Breng uw merk- of bedrijfsnaam onder de aandacht met leuke magneetbordjes, gemaakt van beschrijfbaar magneetfolie. Zeer geschikt als give-away.

Meer informatie

Flexibele memoborden

Deze bedrukbare memoborden zijn gemaakt van flexibel folie, licht in gewicht en oprolbaar. Gemakkelijk om mee te nemen voor een presentatie of college.

Meer informatie

Pins & speldjes

Bij Goudsmit Magnetic Design kunt u pins geheel naar wens laten maken. Bekijk de mogelijkheden en bestel de gewenste magnetische pins.

Meer informatie

Flowerz magnetische vaas

Flowerz is een een stijlvol, met logo of reclametekst bedrukt vaasje van helder mondgeblazen glas wat magnetisch tegen ieder bureau, kast of wand bevestigd kan worden.

Meer informatie

Twinzz magnetische bloempot

Twinzz is de magnetische bloempot die zweeft op het raam. Een helft komt buiten, de andere binnen. Leuk om toe te passen op kantoor of thuis op uw eigen balkon.

Meer informatie

Papercliphouder magnetisch

Zorg dat alle paperclips bij elkaar blijven met deze magnetische papercliphouder. De Goudsmit ClipCeeper® is inmiddels een klassieker in het assortiment.

Meer informatie

Magnetische deurstopper

Een magnetische deurstopper is zeer praktisch, want het voorkomt beschadiging van deurklink en wand. Ontdek de verschillende materialen en uitvoeringen bij Goudsmit Magnetic Design.

Meer informatie

Magneetkapstok & kapstokhaken

Magnetische kapstokhaken zijn ideaal om thuis of op kantoor te gebruiken. Wij leveren stijlvolle en praktische kapstokmagneten met een trekkracht tot 18 kg. Bekijk hier de mogelijkheden.

Meer informatie

Magnetische kledinghangers

U hoeft geen gaten in de muur te boren met deze handige magnetische kledinghaken voor stalen ondergrond. Ook handig om te plaatsen aan de zijkant van een stalen kast of kantoorwand.

Meer informatie

Magnetische memostrips

Hang eenvoudig uw foto's, notities, aankondigen of posters op met memostrips, voorzien van een zelfklevende foamlaag. Geschikt voor iedere gladde ondergrond.

Meer informatie

Ferrofolie

Bestel ijzerhoudende ferrofolie, de ideale tegenhanger voor magneetfolie, bij Goudsmit Magnetic Design. Ideaal om te gebruiken als memobord of voor standbouw en tentoonstellingsbouw.

Meer informatie

Krijtbordfolie

Krijtbordfolie is leverbaar in de kleur mat zwart en mat groen. Maak hiermee een krijtwand die ook geschikt is voor het ophangen van notities, foto's of tekeningen met magneten.

Meer informatie

Magneetpapier & magnetisch fotopapier

Magnetisch fotopapier is aan de ene zijde magnetisch, de andere zijde is voorzien van beprintbare toplaag in papier of glossy kwaliteit. Hiermee maakt u zelf uw koelkastmagneet of magneetfoto.

Meer informatie

Whiteboard stiften, wisser en spray

Bij ons kunt u terecht voor een compleet whiteboard starterpakket met speciale stiften, wissers, spray en nog veel meer. Bekijk de mogelijkheden bij Goudsmit Magnetic Design.

Meer informatie

Magneetsymbolen

Bij Goudsmit Magnetic Design kunt u terecht voor magnetische symbolensets in diverse vormen en kleuren. Wij kunnen deze ook volledig custom made leveren. Bekijk de mogelijkheden.

Meer informatie

Magneetletters & cijfers

Bij ons kunt u terecht voor magnetische letter- en cijfersets. Bekijk de mogelijkheden bij Goudsmit Magnetic Design.

Meer informatie