Promotioneel

Magneten zijn aantrekkelijke en sterke marketingtools. Goudsmit is daarbij hét one-stop shoppingadres voor al uw magneten. Bedrukte standaardmagneten als giveaway voor een beurs of open dag. Custom made magneten voor merchandising, verzamelacties, en actiemarketing. Het kiezen van een eigen vormgeving, bedrukking en verpakking geeft een persoonlijke touch aan uw product.

Geen staal in de buurt? We kunnen ook bedrukte whiteboards, staalband en whiteboardfolie leveren.

magneten voor promotie

Producten

Fotomagneten

Glanzende fotomagneten met iedere gewenste opdruk mogelijk. Denk aan een foto van uw favoriete stad, een persoon of een andere foto waar u veel waarde aan hecht.

Meer informatie

Noteblock magnetische Post-It

Een magnetisch noteblock is een ideale manier om uw naam onder de aandacht te brengen en te houden. Ideaal voor in huis, op kantoor of in de werkplaats.

Meer informatie

Bedrukte memomagneten

Standaard memomagneten zijn geschikt voor bevestigen van notities en tekeningen aan whiteboarden. Ze zijn verkrijgbaar in diverse modellen, formaten en sterktes.

Meer informatie

Fantasie-magneten (ster, hartje of pijl)

Wij hebben een groot aanbod aan memomagneten in de vorm van een ster, pijl of hart. Doordat ze een extra groot drukvlak hebben zijn ze gemakkelijk te personaliseren.

Meer informatie

Doming magneten

Of het nu gaat om standaard modellen of maatwerk, bij Goudsmit kunt u diverse soorten magneten met doming kopen. Perfect geschikt om uw logo of merk stijlvol te presenteren.

Meer informatie

Stalen sleutelhangers

Een extra sterke, magnetische sleutelhanger? De magnetische Neoflux® (NdFeB) sleutelhangers van robuust staal zijn bij Goudsmit Magnetic Design uit voorraad leverbaar.

Meer informatie

Ronde, vierkante en gekleurde magneten

Wilt u ronde, vierkante of rechthoekige memomagneten? Ze zijn in vier kleuren te bestellen bij Goudsmit Magnetic Design. Met standaard of extra sterke magneet.

Meer informatie

Magneetkapstok & kapstokhaken

Magnetische kapstokhaken zijn ideaal om thuis of op kantoor te gebruiken. Wij leveren stijlvolle en praktische kapstokmagneten met een trekkracht tot 18 kg. Bekijk hier de mogelijkheden.

Meer informatie

Magnetische kledinghangers

U hoeft geen gaten in de muur te boren met deze handige magnetische kledinghaken voor stalen ondergrond. Ook handig om te plaatsen aan de zijkant van een stalen kast of kantoorwand.

Meer informatie

Magnetische memostrips

Hang eenvoudig uw foto's, notities, aankondigen of posters op met memostrips, voorzien van een zelfklevende foamlaag. Geschikt voor iedere gladde ondergrond.

Meer informatie

Magnetisch planbord kind

Magnetische beloningsborden zorgen ervoor dat kinderen hun prestaties spelenderwijs zien groeien. Bekijk de mogelijkheden voor beloningsborden en planborden bij Goudsmit Magnetic Design.

Meer informatie