Onderwijs / educatie

Met behulp van magneten nemen jonge kinderen op eenvoudige speelse wijze informatie op. Goudsmit ontwikkelt daarvoor magnetische plan- en beloningsborden; hoogwaardige bedrukte stalen borden met bijbehorende magneten. Ook in het onderwijs werkt men met magneten van Goudsmit. Magnetische lettersets, whiteboard folie en magneetfolie zijn kindvriendelijke materialen die voldoen aan de Europese speelgoednorm. Maar niet alleen voor kinderen zijn magneten educatief. Ook het bedrijfsleven past beschrijfbare magnetische iconen, magneetlint en bedrukt folie toe voor onder andere lean- en procesmanagement.

magneten voor onderwijs

Producten

Noteblock magnetische Post-It

Een magnetisch noteblock is een ideale manier om uw naam onder de aandacht te brengen en te houden. Ideaal voor in huis, op kantoor of in de werkplaats.

Meer informatie

Bedrukte memomagneten

Standaard memomagneten zijn geschikt voor bevestigen van notities en tekeningen aan whiteboarden. Ze zijn verkrijgbaar in diverse modellen, formaten en sterktes.

Meer informatie

Fantasie-magneten (ster, hartje of pijl)

Wij hebben een groot aanbod aan memomagneten in de vorm van een ster, pijl of hart. Doordat ze een extra groot drukvlak hebben zijn ze gemakkelijk te personaliseren.

Meer informatie

Magnetische boekenlegger

Een magnetische boekenlegger van Goudsmit Magnetic Design zorgt ervoor dat uw bedrijf vaak in de aandacht komt. Een leuk idee om als relatiegeschenk te geven.

Meer informatie

Magneetclip

Onze magneetclips kleven op iedere gladde ondergrond en houden magnetisch uw notitie of tekening vast. Geschikt voor verschillende promotionele toepassingen, als paperclip of memoclip.

Meer informatie

Ronde, vierkante en gekleurde magneten

Wilt u ronde, vierkante of rechthoekige memomagneten? Ze zijn in vier kleuren te bestellen bij Goudsmit Magnetic Design. Met standaard of extra sterke magneet.

Meer informatie

Memomagneten van staal

Hang uw bouwtekeningen of andere grote documenten eenvoudig op met de zeer sterke Neoflux® (NdFeB) memomagneten van Goudsmit Magnetic Design.

Meer informatie

Super sterke memomagneten

Supersterke memomagneten zijn extra sterk en zwaar genoeg om zelfs grote bouwtekeningen op te hangen. Bekijk hier de mogelijkheden.

Meer informatie

Stalen magneethaken & plafondmagneten

Goudsmit Magnetic Design biedt extra sterke, ronde plafondmagneten. De magneten zijn voorzien van een stalen haak, gleuf of ophangoog en zijn extra sterk vanwege de stalen mantel.

Meer informatie

Whiteboardfolie (magnetisch)

Magnetische whiteboardfolie is voorzien van een speciale coating en daardoor met whiteboardstiften beschrijfbaar en droog uitwisbaar. Kan ook bedrukt worden met logo of reclameboodschap.

Meer informatie

Magnetisch whiteboard zonder frame

Bij Goudsmit Magnetic Design kunt u terecht voor een magnetisch whiteboard met keurig afgewerkte randen en hoeken. Ideaal om zelf in te lijsten.

Meer informatie

Magnetisch whiteboard met frame

Magnetisch whiteboard gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van een luxe aluminium lijst. Goudsmit bedrukt het voor u met een full colour opdruk.

Meer informatie

Flexibele memoborden

Deze bedrukbare memoborden zijn gemaakt van flexibel folie, licht in gewicht en oprolbaar. Gemakkelijk om mee te nemen voor een presentatie of college.

Meer informatie

Magneetspel & spelletjes

Wij bieden de mogelijkheid om custom-made magneetspelletjes, zoals darts te leveren. Bekijk hier de mogelijkheden.

Meer informatie

Magneetkapstok & kapstokhaken

Magnetische kapstokhaken zijn ideaal om thuis of op kantoor te gebruiken. Wij leveren stijlvolle en praktische kapstokmagneten met een trekkracht tot 18 kg. Bekijk hier de mogelijkheden.

Meer informatie

Magnetische memostrips

Hang eenvoudig uw foto's, notities, aankondigen of posters op met memostrips, voorzien van een zelfklevende foamlaag. Geschikt voor iedere gladde ondergrond.

Meer informatie

Magnetisch planbord kind

Magnetische beloningsborden zorgen ervoor dat kinderen hun prestaties spelenderwijs zien groeien. Bekijk de mogelijkheden voor beloningsborden en planborden bij Goudsmit Magnetic Design.

Meer informatie

Ferrofolie

Bestel ijzerhoudende ferrofolie, de ideale tegenhanger voor magneetfolie, bij Goudsmit Magnetic Design. Ideaal om te gebruiken als memobord of voor standbouw en tentoonstellingsbouw.

Meer informatie

Magneetpapier & magnetisch fotopapier

Magnetisch fotopapier is aan de ene zijde magnetisch, de andere zijde is voorzien van beprintbare toplaag in papier of glossy kwaliteit. Hiermee maakt u zelf uw koelkastmagneet of magneetfoto.

Meer informatie

Whiteboard stiften, wisser en spray

Bij ons kunt u terecht voor een compleet whiteboard starterpakket met speciale stiften, wissers, spray en nog veel meer. Bekijk de mogelijkheden bij Goudsmit Magnetic Design.

Meer informatie

Magneetsymbolen

Bij Goudsmit Magnetic Design kunt u terecht voor magnetische symbolensets in diverse vormen en kleuren. Wij kunnen deze ook volledig custom made leveren. Bekijk de mogelijkheden.

Meer informatie

Magneetletters & cijfers

Bij ons kunt u terecht voor magnetische letter- en cijfersets. Bekijk de mogelijkheden bij Goudsmit Magnetic Design.

Meer informatie