De filters worden toegepast...

Technische handelsondernemingen

Magneten voor specifieke toepassingen vullen het assortiment van technische handelsmaatschappijen perfect aan. Stuk voor stuk niche producten, waar klanten vaak naar zoeken maar die niet gemakkelijk te vinden zijn. Berubberde magneten voor het vastzetten van signs op krasgevoelige oppervlakken, magnetische brandblushouders, magnetische gereedschaphouders, bandraster magneetband of speciale magneten voor wanden en plafonds. Goudsmit adviseert een geschikte magneet voor elke toepassing.

potmagneet_autodak

Producten

Stalen sleutelhangers

Een extra sterke, magnetische sleutelhanger? De magnetische Neoflux® (NdFeB) sleutelhangers van robuust staal zijn bij Goudsmit Magnetic Design uit voorraad leverbaar.

Meer informatie

Custom-made sleutelhangers

Een sleutelhanger kunt u geheel op maat laten maken bij Goudsmit Magnetic Design. Wij zorgen ervoor dat deze helemaal aan uw wensen voldoet.

Meer informatie

Magneetstickers auto & automagneten

Wilt u zonder veel moeite van uw auto een zakelijke auto maken? Maak dan gebruik van de magnetische autoplaten van Goudsmit Magnetic Design.

Meer informatie

Ronde, vierkante en gekleurde magneten

Wilt u ronde, vierkante of rechthoekige memomagneten? Ze zijn in vier kleuren te bestellen bij Goudsmit Magnetic Design. Met standaard of extra sterke magneet.

Meer informatie

Memomagneten van staal

Hang uw bouwtekeningen of andere grote documenten eenvoudig op met de zeer sterke Neoflux® (NdFeB) memomagneten van Goudsmit Magnetic Design.

Meer informatie

Super sterke memomagneten

Supersterke memomagneten zijn extra sterk en zwaar genoeg om zelfs grote bouwtekeningen op te hangen. Bekijk hier de mogelijkheden.

Meer informatie

Magnetische barcode-etiketten

Magnetische barcode-etiketten zijn handig voor de markering en codering op lockers, magazijnstellingen en kantoorkasten. Bekijk de mogelijkheden.

Meer informatie

Magnetische locatieborden

Magnetische locatieborden zijn zeer makkelijk te bevestigen en te verplaatsen, zonder dat lelijke lijmresten overblijven of nieuwe gaten geboord moeten worden.

Meer informatie

Magneethoezen & etikethouders

Bevestig documenten zoals pakbonnen of voorraadbonnen eenvoudig met de magnetische hoezen en etikethouders die u kunt kopen bij Goudsmit Magnetic Design.

Meer informatie

Wandmagneten

Met wandmagneten kunt u reclame-uitingen of zware voorwerpen zoals whiteboards, schilderijen, displays of panelen gemakkelijk bevestigen op stalen wanden, kasten of autodaken.

Meer informatie

Magnetische schilderijhaken

Uitgevoerd in staal of kunststof en voorzien van ophanghaak. Schilderijen kunnen door middel van een koord eenvoudig aan de achterzijde worden opgehangen. Leverbaar in diverse formaten en sterktes.

Meer informatie

Magnetische houder voor brandblusser

Met deze magnetische houder bevestigt u uw brandblusser snel en veilig volgens de NEN norm 4001. De solide magnetische ophangbeugel houdt 25 kg en hecht magnetisch aan elke stalen ondergrond.

Meer informatie

Magneetstrip gereedschap

Zoekt u een solide, veilig en kant-en-klaar systeem voor het ophangen van gereedschap? Dan is het systeem van Goudsmit Magnetic Design een goede oplossing.

Meer informatie

Kunststof magneethaken & plafondmagneten

Extra sterke, ronde magneten met haak, ophangoog of gleuf. Deze plafondmagneten zijn extra sterk vanwege de stalen mantel.

Meer informatie

Stalen magneethaken & plafondmagneten

Goudsmit Magnetic Design biedt extra sterke, ronde plafondmagneten. De magneten zijn voorzien van een stalen haak, gleuf of ophangoog en zijn extra sterk vanwege de stalen mantel.

Meer informatie

Magneetplaten voor dakbord & taxibord

Voor het magnetisch vastzetten van dakbord, lesbord of taxibord op autodaken. Krasvrij, eenvoudig en snel.

Meer informatie

Magneetfolie & magneetvellen

Bestel naturel of zelfklevend magneetfolie, bij Goudsmit Magnetic Design. Met heel veel gebruiksmogelijkheden en bewerkingsmogelijkheden voor onder andere industrie, productie en reclame.

Meer informatie

Wit en gekleurde magneetfolie

Flexibel magneetfolie is ook in het wit of andere kleuren verkrijgbaar bij Goudsmit Magnetic Design. Deze magneetfolie hecht op elke stalen ondergrond en kan full-colour bedrukt worden.

Meer informatie

Whiteboardfolie (magnetisch)

Magnetische whiteboardfolie is voorzien van een speciale coating en daardoor met whiteboardstiften beschrijfbaar en droog uitwisbaar. Kan ook bedrukt worden met logo of reclameboodschap.

Meer informatie

Neodymium magneetfolie extra sterk

Bestel extra sterke magneetfolie met neodymium (NdFeB) magneetmateriaal. Vele toepassingen zijn mogelijk dankzij de hoge hechtkracht en dito magnetische eigenschappen.

Meer informatie

Magneetstrip & magneetprofielen

Bij Goudsmit Magnetic Design kunt u terecht voor magneetprofielen op rol voor vele diverse toepassingen zoals pop-up displays, douchecabines, deuren en insectenhorren en nog veel meer.

Meer informatie

Magneetband op rol

Bij Goudsmit Magnetic Design kunt u eenvoudig een magneetband op rol bestellen. De magneetband is te verkrijgen in standaarduitvoering maar ook speciale afmetingen zijn op aanvraag leverbaar.

Meer informatie

Magneettape & magnetische etikettenband

Bij Goudsmit Magnetic Design kunt u wit of gekleurd magneetband op rol bestellen. Gebruik dit voor een whiteboard, magazijnstelling of een andere stalen ondergrond.

Meer informatie

Magnetisch whiteboard zonder frame

Bij Goudsmit Magnetic Design kunt u terecht voor een magnetisch whiteboard met keurig afgewerkte randen en hoeken. Ideaal om zelf in te lijsten.

Meer informatie

Magnetisch whiteboard met frame

Magnetisch whiteboard gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van een luxe aluminium lijst. Goudsmit bedrukt het voor u met een full colour opdruk.

Meer informatie

Magnetische deurstopper

Een magnetische deurstopper is zeer praktisch, want het voorkomt beschadiging van deurklink en wand. Ontdek de verschillende materialen en uitvoeringen bij Goudsmit Magnetic Design.

Meer informatie

Magneetkapstok & kapstokhaken

Magnetische kapstokhaken zijn ideaal om thuis of op kantoor te gebruiken. Wij leveren stijlvolle en praktische kapstokmagneten met een trekkracht tot 18 kg. Bekijk hier de mogelijkheden.

Meer informatie

Magnetische memostrips

Hang eenvoudig uw foto's, notities, aankondigen of posters op met memostrips, voorzien van een zelfklevende foamlaag. Geschikt voor iedere gladde ondergrond.

Meer informatie

Ferrofolie

Bestel ijzerhoudende ferrofolie, de ideale tegenhanger voor magneetfolie, bij Goudsmit Magnetic Design. Ideaal om te gebruiken als memobord of voor standbouw en tentoonstellingsbouw.

Meer informatie

Krijtbordfolie

Krijtbordfolie is leverbaar in de kleur mat zwart en mat groen. Maak hiermee een krijtwand die ook geschikt is voor het ophangen van notities, foto's of tekeningen met magneten.

Meer informatie

Whiteboard stiften, wisser en spray

Bij ons kunt u terecht voor een compleet whiteboard starterpakket met speciale stiften, wissers, spray en nog veel meer. Bekijk de mogelijkheden bij Goudsmit Magnetic Design.

Meer informatie

Magneetsymbolen

Bij Goudsmit Magnetic Design kunt u terecht voor magnetische symbolensets in diverse vormen en kleuren. Wij kunnen deze ook volledig custom made leveren. Bekijk de mogelijkheden.

Meer informatie

Magneetletters & cijfers

Bij ons kunt u terecht voor magnetische letter- en cijfersets. Bekijk de mogelijkheden bij Goudsmit Magnetic Design.

Meer informatie