De filters worden toegepast...
De filters worden toegepast...

Magneten voor bevestiging & ophanging

Eenvoudig en snel bevestigen van promotiemateriaal, displays, schilderijen, whiteboards en kledinghaken aan plafond of wand. Met bevestigingsmagneten en magnetische ophangsystemen kan dit zonder gebruik te maken van spijkers of schroeven. De magneten hechten aan iedere stalen ondergrond zoals scheidingswanden, kantoorkasten of systeemplafonds en laten zich weer eenvoudig verwijderen. De ondergrond blijft ongeschonden.

Goudsmit heeft een groot assortiment magnetische kapstokhaken, wandmagneten, plafondmagneten en magneten voor magazijnen, kantoren en retail. Of u nu een jas, klokje of gereedschap wilt ophangen of een barcode-etiket, wij hebben de juiste magneten. Laat u door ons adviseren over de beste mogelijkheden voor uw specifieke toepassing van magneten.

Producten

Wandmagneten

Krachtige magneetsystemen voor het bevestigen en ophangen van diverse zware voorwerpen zoals whiteboards of schilderijen. Door het sterke systeem blijven ze gegarandeerd op hun plek hangen.

Meer informatie

Ophang & plafondmagneten

De handige magneethaken van Goudsmit Magnetic Design kunt u gebruiken voor het etaleren en presenteren van promotiemateriaal. Ze kunnen worden uitgevoerd in staal of kunststof.

Meer informatie

Magneetplaten

Met de magneetplaten van Goudsmit Magnetic Design is het mogelijk om reclamebordjes, zwaailichten of lesborden krasvrij op autodaken te bevestigen.

Meer informatie

Magnetische deurstopper

Een magnetische deurstopper is zeer praktisch, want het voorkomt beschadiging van deurklink en wand. Ontdek de verschillende materialen en uitvoeringen bij Goudsmit Magnetic Design.

Meer informatie

Magnetische kapstok & kledinghanger

Magnetische jashaken en kledinghangers zijn ideaal om te gebruiken op kantoor of thuis. Stijlvolle, krachtige en praktische magneten met een trekkracht tot 18 kg. Bekijk de mogelijkheden hier.

Meer informatie

Magnetische etiketten & etikethouders

Zorg ervoor dat producten en documenten handig terug te vinden zijn door magnetische etiketten en etikethouders te gebruiken. Geheel naar eigen wens te produceren bij Goudsmit Magnetic Design.

Meer informatie