De filters worden toegepast...
De filters worden toegepast...

Wandmagneten

Krachtige magneetsystemen met hoge afschuifkracht. De magneetsystemen met wandmagneten zijn speciaal ontwikkeld voor het bevestigen en ophangen van whiteboards, schilderijen en diverse andere zware voorwerpen aan stalen scheidingswanden of -oppervlakken.

De trekkracht van de wandmagneten in kg is gemeten op st37, 10 mm dik. De afschuifkracht in kg is lager en afhankelijk van oppervlaktegesteldheid en dikte van de wand.

Producten

Wandmagneten

Met de wandmagneten van Goudsmit kunt u reclame-uitingen, boodschappen of zelfs zware voorwerpen eenvoudig en zonder beschadigingen bevestigen op bijvoorbeeld stalen wanden of autodaken.

Meer informatie

Magnetische schilderijhaken

Uitgevoerd in staal of kunststof en voorzien van ophanghaak. Schilderijen kunnen door middel van een koord eenvoudig aan de achterzijde worden opgehangen. Leverbaar in diverse formaten en sterktes.

Meer informatie

Magnetische houder voor brandblusser

Goudsmit Magnetic Design levert een magnetische plaat die ideaal is voor het bevestigen van het brandblusapparaat. Onze magnetische brandblushouder heeft een trekkracht van circa 25 kilo.

Meer informatie

Magneetstrip gereedschap

Zoekt u een solide, veilig en kant-en-klaar systeem voor het ophangen van gereedschap? Dan is het systeem van Goudsmit Magnetic Design een goede oplossing.

Meer informatie

Documenten