De filters worden toegepast...

Promotie & reclamemagneten

Magneetreclame zorgt ervoor dat uw boodschap of slogan goed blijft hangen. Goudsmit Magnetic Design heeft veel mogelijkheden om met reclamemagneten de aandacht te trekken.
Een onpack premium of koelkastmagneet is een blijvende give-away op beurzen en congressen. Voor de recycling-branche maken we bijvoorbeeld magnetische sleutelhangers met belettering. Onze magnetische boekenleggers zijn bijzonder geschikt als reclamemagneten voor uitgeverijen. En voor magnetische gadgets kunt u ook bij ons terecht. Magneetbadges en magneetsigns met belettering zijn bijzonder geschikt als auto- en winkelreclame.

Bekijk het uitgebreide assortiment promotiemagneten en trek de aandacht met magneetreclame.

Producten

Koelkastmagneten

Goudsmit Magnetic Design helpt u graag bij het vinden van de koelkastmagneten met de juiste uitstraling en sterkte. Wij kunnen alles uitvoeren, van idee tot eindproduct.

Meer informatie

Magnetische sleutelhangers

Maak uw klanten of relaties blij met een magnetische sleutelhanger. Bij Goudsmit Magnetic Design treft u een ruim assortiment sleutelhangers die direct uit voorraad leverbaar zijn.

Meer informatie

Magnetische clips

Magnetische clips zijn ontzettend praktisch en op verschillende manieren inzetbaar als memohouder, paperclip of boekenlegger. Laat ze geheel naar eigen wens bedrukken.

Meer informatie

Naambadges magneet

Tijdens een beurs of conferentie zijn magneetbadges altijd handig. U kunt deze laten bedrukken met de namen en uw bedrijfslogo voor nog meer naamsbekendheid.

Meer informatie

Magneetsigns

Wat voor magneten u ook nodig heeft, Goudsmit Magnetic Design levert diverse magneten voor winkel- en beurspresentaties of autoreclame. Een ruim assortiment is uit voorraad leverbaar.

Meer informatie

Magneet-gadgets

Goudsmit Magnetic Design beschikt over een breed aanbod aan gadgets, zowel magnetisch als niet-magnetisch. Leuk voor bijvoorbeeld souvenirshops, VVV's en musea.

Meer informatie