De filters worden toegepast...

Koelkastmagneten

Bedrukte koelkastmagneten in allerlei soorten. Voor magneetreclame heeft Goudsmit Magnetic Design een ruim assortiment standaard koelkastmagneten. Deze zijn direct uit voorraad leverbaar. Ook ontwikkelen en produceren wij magneten naar uw eigen ontwerp. Wilt u unieke koelkastmagneten met kracht en kwaliteit, dan bent u bij Goudsmit Magnetic Design op het juiste adres. Grote magneten of kleinere magneetjes, voorzien van logo, doming of reclametekst zijn onze reclamemagneten. Wij helpen u graag bij het ontwikkelen en produceren van de juiste koelkastmagneten.

Producten

Magneetstickers (flexibele reclamemagneten)

De full colour magneetstickers zijn gemaakt van magneetfolie en leverbaar in diverse uitvoeringen. Deze magneten zijn bij uitstek geschikt als mailingbijsluiter, give-away of on-pack-premium.

Meer informatie

Fotomagneten

Glanzende fotomagneten met iedere gewenste opdruk mogelijk. Denk aan een foto van uw favoriete stad, een persoon of een andere foto waar u veel waarde aan hecht.

Meer informatie

Foam-magneten

Foam-magneten zijn lichtgewicht koelkastmagneten met een extra body. Wij leveren ze met een full colour print en bieden zelfs een custom made design. Bekijk hier de mogelijkheden.

Meer informatie

Domed magneten met vorm

Deze domed magneten zijn voorzien van een glasheldere full colour opdruk. U heeft hiermee oneindig veel mogelijkheden. Door de epoxyhars krijgt u een glasheldere weergave van logo, foto of beeldmerk.

Meer informatie

Noteblock magnetische Post-It

Een magnetisch noteblock is een ideale manier om uw naam onder de aandacht te brengen en te houden. Ideaal voor in huis, op kantoor of in de werkplaats.

Meer informatie

Bedrukte memomagneten

Standaard memomagneten zijn geschikt voor bevestigen van notities en tekeningen aan whiteboarden. Ze zijn verkrijgbaar in diverse modellen, formaten en sterktes.

Meer informatie

Fantasie-magneten (ster, hartje of pijl)

Wij hebben een groot aanbod aan memomagneten in de vorm van een ster, pijl of hart. Doordat ze een extra groot drukvlak hebben zijn ze gemakkelijk te personaliseren.

Meer informatie

2D koelkastmagneten

Een koelkastmagneet in de vorm van uw eigen product? Kijk eens naar de mogelijkheden voor 2D koelkastmagneten bij Goudsmit Magnetic Design.

Meer informatie

3D koelkastmagneten

Met een 3D koelkastmagneet trekt u zeker de aandacht van uw doelgroep. De magneten zijn ijzersterk en u kunt ze bijvoorbeeld in de vorm van uw product laten maken.

Meer informatie

Doming magneten

Of het nu gaat om standaard modellen of maatwerk, bij Goudsmit kunt u diverse soorten magneten met doming kopen. Perfect geschikt om uw logo of merk stijlvol te presenteren.

Meer informatie

Doming magneten in geschenkverpakking

Bestel een complete set koelkastmagneten die ideaal zijn voor promotionele acties of als souvenirartikel. Het zijn stuk voor stuk sterke magneten met een luxe uitstraling.

Meer informatie

Magnetische ansichtkaarten

Onze magnetische ansichtkaarten of wenskaarten zijn gemaakt van milieuvriendelijk magneetfolie en daarmee een ideaal promotiemateriaal.

Meer informatie

Magnetisch notitieblok

Magnetische notitieblokjes bestelt u geheel naar eigen wens bij Goudsmit Magnetic Design. Full colour en in de door u gewenste vorm en afmeting leverbaar.

Meer informatie

Magneet-thermometer

Goudsmit levert magneet-thermometers die als premium of souvenirartikel inzetbaar zijn. Gemaakt van flexibel magneetmateriaal is dit een blijvende eye-catcher voor uw bedrijf.

Meer informatie

Design-magneten

Stel uw eigen kleurige, robuuste magneten samen. De vergrotende lens zorgt ervoor dat logo's, teksten of afbeeldingen extra opvallend worden. Leverbaar uit voorraad.

Meer informatie