De filters worden toegepast...

Magneet-gadgets

Magnetische gadgets zorgen voor een blijvende herinnering. Bij Goudsmit Magnetic Design heeft u een ruime keuze uit zowel magnetische als niet-magnetische souvenirs. Magneet-gadgets en souvenirartikelen voor vvv-, museum- en souvenirshops koopt u bij ons. Laat u verrassen en bekijk ons ruime assortiment.
We leveren standaard producten en kwalitatief hoogwaardige relatiegeschenken uit hout, kunststof of edelstaal. Maar het is onze specialiteit om voor elke klant een passend souvenirartikel te leveren dat aansluit bij de wensen en het budget.

Producten

Sneeuwbollen & sneeuwkogels

Sneeuwkogels of sneeuwbollen vormen een blijvende herinnering aan een bijzondere gebeurtenis. Een aantrekkelijke transparante bol met miniatuur tafereel en glitter-sneeuw.

Meer informatie

Pins & speldjes

Bij Goudsmit Magnetic Design kunt u pins geheel naar wens laten maken. Bekijk de mogelijkheden en bestel de gewenste magnetische pins.

Meer informatie

Tashanger met magneetsluiting

Met een oprolbare tashanger met magneetsluiting hangt uw tas altijd binnen handbereik en in het zicht. Uw tas blijft schoon aan de onderkant en buiten bereik van dieven.

Meer informatie

Flowerz magnetische vaas

Flowerz is een een stijlvol, met logo of reclametekst bedrukt vaasje van helder mondgeblazen glas wat magnetisch tegen ieder bureau, kast of wand bevestigd kan worden.

Meer informatie

Twinzz magnetische bloempot

Twinzz is de magnetische bloempot die zweeft op het raam. Een helft komt buiten, de andere binnen. Leuk om toe te passen op kantoor of thuis op uw eigen balkon.

Meer informatie

Papercliphouder magnetisch

Zorg dat alle paperclips bij elkaar blijven met deze magnetische papercliphouder. De Goudsmit ClipCeeper® is inmiddels een klassieker in het assortiment.

Meer informatie

Magneetspel & spelletjes

Wij bieden de mogelijkheid om custom-made magneetspelletjes, zoals darts te leveren. Bekijk hier de mogelijkheden.

Meer informatie