De filters worden toegepast...

Magneetwanden

Maak uw wanden magnetisch.

U kunt zonder al teveel moeite of professioneel gereedschap op een eenvoudige manier een hele wand magnetisch maken, zodat u posters, notities, of reclamemateriaal zonder boren of schroeven op een aantrekkelijke manier onder de aandacht kunt brengen.

De wanden hebben geen frames of profielen en naden zijn nauwelijks zichtbaar.

Producten

Magneetfolie

U verandert de full colour graphics en daarmee het uiterlijk van uw winkel of showroom in één handomdraai; de basis is zelfklevend magneetfolie.

Meer informatie

Whiteboardfolie

U maakt uw eigen magnetisch whiteboard. Dit is beschrijfbaar met whiteboardmarkers en is makkelijk uitwisbaar.

Meer informatie

Magneetbehang

Magnetisch behang bevestigen met kant-en-klare behanglijm. Ideaal voor het ophangen van foto’s, tekeningen, en notities in kantoor, keuken, school, wachtruimte of kinderkamer.

Meer informatie

Krijtbord magneetbehang

Krijtbord magneetbehang is een goed alternatief voor een standaard krijt- of schoolbord. Beschrijfbaar met speciaal schoolbordkrijt.

Meer informatie

Frameloos whiteboardwanden

Een frame loos whiteboard. Modulair op te bouwen naar ieder gewenst formaat. Flexibiliteit in afmetingen en lay-out. Maakt uw wand beschrijfbaar, uitwisbaar en geschikt voor magneten.

Meer informatie

Magneetverf

Een muur die helemaal geschikt is voor magneten. Praktisch en decoratief. Een kwestie van verven met magneetverf. Overschilderbaar in elke gewenste kleur.

Meer informatie