Ben jij onze nieuwe Inkoper ?

Permanent magnets specialist | Goudsmit Magnetics

Goudsmit Magnetics in Waalre is al drie generaties lang een toonaangevend producent en leverancier van magneten en magneetsystemen voor verschillende industrieën, waaronder de automotive-, food-, recycling-, metaal- en aerospace-industrie. Onze magneten zijn geschikt voor talloze toepassingen en kun je onder andere tegenkomen in  de hyperloop, de nieuwste Iphones en Tesla’s. We leveren aan tachtig landen wereldwijd en hebben de ambitie om  in 2025 de allerbeste partner te zijn voor gestandaardiseerde magneetsystemen en hoogwaardige maatwerkoplossingen en deze aan nóg meer landen in de wereld te leveren.  Met andere woorden:
 

Think Magnets. Think Goudsmit.


Sinds 2017 is Goudsmit Magnetics een zelfsturende organisatie; we werken zonder managers maar met clusterleads naar onze strategie en daarbij behorende doelen toe, en stimuleren persoonlijk leiderschap. Iedere medewerker heeft de vrijheid om autonoom naar zijn of haar doel  toe te werken. We worden uitgedaagd om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen. Fouten maken mag; daar leren we van.


Het cluster Supply Chain & Logistics is onder andere verantwoordelijk voor de inkoop van alle componenten, onderdelen en subassemblies die nodig zijn voor de productie van onze systemen en assemblies. We focussen daarbij op lange-termijnrelaties met onze preferred suppliers, zowel nationaal als internationaal. Momenteel doen we dit met een vijftal inkopers, maar gezien de geplande groei in de komende jaren zijn we op korte termijn op zoek naar een full time (39 uur p.w.): 

 


INKOPER 

Wat ga je doen?

Als Inkoper ga je uit onze inkoopportfolio één of enkele artikelgroepen behartigen. Je onderhandelt met leveranciers over prijzen, levertijden en overige condities en sluit contracten met hen af. Je registreert inkoopdata in ons ERP-systeem (ISAH) en doet bestellingen via het inkoopportaal. Je monitort de markt en anticipeert op mogelijke ontwikkelingen. Je spart met je collega-inkopers op operationeel en tactisch niveau over deze ontwikkelingen en stelt samen met hen het inkoopbeleid vast. Je communiceert intensief met collega’s van Planning en Order Intake, zodat we  productie én klanten tijdig van de juiste informatie kunnen voorzien. Je geeft input aan de cluster lead Supply Chain & Logistics die de strategie voor het cluster mede bepaalt.

 
Wat heb je daarvoor nodig?

 • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau en 3 jaar werkervaring in een inkooprol in de machinebouw- of metaalsector
 • Je hebt je opleiding aangevuld met één of meerdere opleidingen op het vakgebied Inkoop
 • Je kunt goed argumenteren en weet in onderhandelingen win-winsituaties te creëren
 • Je bent een doorzetter en kunt je in zaken vastbijten totdat je het gewenste resultaat hebt bereikt
 • Je werkt accuraat
 • Je bent een teamplayer maar kunt ook goed zelfstandig aan projecten werken
 • Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal zowel mondeling als schriftelijk meer dan voldoende.


Wat bieden wij jou?

Een modern georganiseerd, zelfsturend bedrijf, waarin je kunt meebeslissen en waarin je wordt uitgedaagd de toekomst van Goudsmit Magnetics mede vorm te geven.

 • Zo’n 120 enthousiaste collega’s die er samen iedere dag voor gaan om de doelen van Goudsmit Magnetics te behalen
 • Uitgebreide mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in je vakgebied
 • Flexibele werktijden
 • Een aantrekkelijk vitaliteitsprogramma, bestaande uit dagelijks gratis fruit, periodieke stoelmassages en sportieve uitdagingen samen met je collega’s zoals bootcamp training, spinning, kickfun en yoga.
 • Een full time job (39 uur per week) met 27 vakantiedagen en 6,5 ADV-dagen.
 • Een salaris dat past bij de zwaarte van deze functie. 

 

Voel jij je aangetrokken tot deze mooie functie? Stuur dan je CV naar Ramon Warmerdam, mail: hr@goudsmit.eu