Ben jij onze nieuwe Sales Engineer binnendienst ?

Goudsmit Magnets specialist

Goudsmit Magnetics in Waalre is al drie generaties lang een toonaangevend producent en leverancier van magneten en magneetsystemen voor verschillende industrieën, waaronder de automotive-, food-, recycling-, metaal- en aerospace-industrie. Onze magneten zijn geschikt voor talloze toepassingen en kun je onder andere tegenkomen in  de hyperloop, de nieuwste Iphones en Tesla’s. We leveren aan tachtig landen wereldwijd en hebben de ambitie om  in 2025 de allerbeste partner te zijn voor gestandaardiseerde magneetsystemen en hoogwaardige maatwerkoplossingen en deze aan nóg meer landen in de wereld te leveren.  Met andere woorden:
 

Think Magnets. Think Goudsmit.


Sinds 2017 is Goudsmit Magnetics een zelfsturende organisatie; we werken zonder managers maar met clusterleads naar onze strategie en daarbij behorende doelen toe, en stimuleren persoonlijk leiderschap. Iedere medewerker heeft de vrijheid om autonoom naar zijn of haar doel  toe te werken. We worden uitgedaagd om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen. Fouten maken mag, want daar leren we van.


Het cluster Customer Service & Marketing zorgt voor een efficiënte en aangename customer journey voor alle Goudsmit klanten. Je werkt samen met ca. 20 - 25 medewerkers om de doelen te realiseren en klanttevredenheid steeds naar een hoger niveau te tillen. Om dit te bereiken is Goudsmit Magnetics op zoek naar een full time (m/v)SALES ENGINEER MAGNETIC HANDLING Wat ga je doen?

Je bent veel in contact met onze internationale klanten en agenten, zowel schriftelijk als telefonisch. Je onderhoudt de goede relatie, adviseert en helpt klanten verder met jouw product- en marktkennis. Je werkt zelfstandig aanvragen en offertes uit en zorgt voor een goede vastlegging in de CRM en ERP systemen. Je werkt nauw samen met de werkvoorbereiding en productie voor een optimale afstemming. Ook zorg je als interne sales engineer in overleg met de service afdeling voor het verkopen van spare parts, service- & inspectiediensten.


Wat heb je te bieden?

 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, Duits is een pré, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je hebt minimaal een MBO+ werk- en denkniveau en 5 jaar ervaring in een hightech of industriële-sales werkomgeving.
 • Je hebt commerciële binnendienst ervaring.
 • Je bent communicatief sterk en weet de grote diversiteit aan klanten te overtuigen van de kwaliteit die Goudsmit biedt.
 • Je hebt affiniteit met techniek.


Wat wij je bieden:

 • Een modern georganiseerd, zelfsturend bedrijf, waarin je mee kunt beslissen en waarin je wordt uitgedaagd de toekomst van Goudsmit Magnetics mede vorm te geven.
 • Zo’n 120 enthousiaste collega’s die er samen iedere dag voor gaan om de doelen van Goudsmit Magnetics te behalen.
 • Uitgebreide mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in je vakgebied.
 • Flexibele werktijden.
 • Een aantrekkelijk vitaliteitsprogramma, bestaande uit dagelijks gratis fruit, periodieke stoelmassages en sportieve uitdagingen samen met je collega’s zoals bootcamp training, spinning, kickfun en yoga.
 • Een full time job (39 uur per week) met 27 vakantiedagen en 6,5 ADV-dagen.
 • Een salaris dat past bij de zwaarte van deze functie.
 • Reiskostenvergoeding.

 

Voel jij je aangetrokken tot deze mooie functie? Stuur dan je CV naar
Kim Maas; mail: km@goudsmit.eu