Wij zoeken een goede planner

Magnetic calculation specialists | Goudsmit Magnetics

Goudsmit Magnetics in Waalre is al drie generaties lang een toonaangevend producent en leverancier van magneten en magneetsystemen voor verschillende industrieën, waaronder de automotive-, food-, recycling-, metaal- en aerospace-industrie. Onze magneten zijn geschikt voor talloze toepassingen en kun je onder andere tegenkomen in  de hyperloop, de nieuwste Iphones en Tesla’s. We leveren aan tachtig landen wereldwijd en hebben de ambitie om in 2025 de allerbeste partner te zijn voor gestandaardiseerde magneetsystemen en hoogwaardige maatwerkoplossingen en deze aan nóg meer landen in de wereld te leveren. Met andere woorden:
 

Think Magnets. Think Goudsmit.


Sinds 2017 is Goudsmit Magnetics een zelfsturende organisatie; we werken zonder managers maar met clusterleads naar onze strategie en daarbij behorende doelen toe, en stimuleren persoonlijk leiderschap. Iedere medewerker heeft de vrijheid om autonoom naar zijn of haar doel  toe te werken. We worden uitgedaagd om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen. Fouten maken mag, want daar leren we van.

 

Het cluster Operations is het paradepaardje van ons bedrijf; hier vindt onze core business plaats: van technische tekening en planning tot fabricage en assemblage. Binnen het cluster zoeken wij op korte termijn een full time (m/v):PLANNER


In een team met drie andere planners maak jij je sterk voor een juiste vertaling van de klantbehoefte via een efficiënte en effectieve productieplanning.

 

Wat ga je doen?

Met de technische tekeningen die onze engineers aanleveren, zorg jij voor een optimale productieplanning. Jij houdt daarbij alle facetten in de gaten die van invloed zijn, zoals de bezettingsgraad, doorlooptijden, levertijden en voorraadbeheer. Als planner/werkvoorbereider ben jij beste vrienden met ons ERP systeem. Je voert de correcte informatie in en kunt alle gegevens die nodig zijn voor een optimale planning eenvoudig uit het systeem halen. Je bent een spin in het web en weet de juiste informatie op te halen bij de afdelingen productie, sales, engineering en supply chain. Je ziet, naast de uitvoering van operationele werkzaamheden, de kansen die er liggen voor optimalisatie en kunt deze omzetten in acties.
 

Wat heb je daarvoor nodig?

 • Een MBO+/HBO werk- en denkniveau (verkregen door opleiding en/of werkervaring) richting logistiek, Supply Chain Management of techniek (mechatronica, elektrotechniek, werktuigbouw).
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie in een technische productie-omgeving.
 • Ervaring in werken met ERP-systemen; wij gebruiken Isah. 
 • Een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Een drive om operationeel te werken; zo’n 80% van de rol is planning/werkvoorbereiding. Zo’n 20% gaat zitten in het optimaliseren van het werk.

 

En wat krijg je daarvoor terug?

 • Een modern georganiseerd zelfsturend bedrijf, waarin je mee kunt beslissen en waarin je wordt uitgedaagd de toekomst van Goudsmit Magnetics mede vorm te geven.
 • Zo’n 120 enthousiaste collega’s die er samen iedere dag voor gaan om de doelen van Goudsmit Magnetics te behalen.
 • Uitgebreide mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in je vakgebied en met eigen ideeën bij te dragen aan een goedlopend planningsproces.
 • Afwisselend werk in een prettige werkomgeving.
 • Flexibele werktijden (we starten tussen 7 en 9.30 uur).
 • Een aantrekkelijk vitaliteitsprogramma, bestaande uit dagelijks gratis fruit, periodieke stoelmassages en sportieve uitdagingen samen met je collega’s, zoals bootcamp training, spinning, kickfun en yoga.
 • Een full time job (39 uur per week) met 27 vakantiedagen en 6,5 ADV-dagen.
 • De mogelijkheid om een gedeelte van je tijd thuis te werken.
 • Een marktconform salaris.
 • Reiskostenvergoeding.
   

Voel je de aantrekkingskracht van deze vacature?

Neem dan contact op met Charlotte Vergouwen (mail cv@goudsmit.eu) en vertel ons waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie.