Magneten & assemblies

Goudsmit Magnetic Supplies is leverancier van permanente magneten en als een van de weinige Europese magneetleveranciers ISO 9001:2008, ISO/TS 16949:2009 én AS9100c gecertificeerd. Hierdoor zijn wij bekwaam in het uitvoeren van interne procesaudits volgens VDA6.3. Dit stelt ons in staat te werken in een groot aantal marktsegmenten waaronder de automobiel-, de olie en gas-, elektromobiliteit, ruimtevaart- en medische sector, evenals de sector van de groene technologie. 
Wij maken gebruik van een wereldwijd opererend distributienetwerk en bieden u daarnaast ondersteuning van onze vakbekwame R&D en Quality engineers die gebruik maken van de meest geavanceerde meetmiddelen.

Goudsmit Magnetic Supplies: deskundig, empathisch, betrouwbaar.

Permanente magneten

Permanente magneten

Potmagneten & elektromagneten

Potmagneten & elektromagneten

Magneet-assemblies

Magneet-assemblies

Kwaliteitsborging

Kwaliteitsborging

Magneten & assemblies case

Voor de automotive-industrie levert Goudsmit permanente magneten die aan extreem hoge kwaliteitsstandaarden moeten voldoen. Gedurende het proces besteden wij veel aandacht en tijd aan het testen en meten van magneten, waarbij we gebruik maken van recent aangekochte meetapparatuur. Dit zijn onder meer een 3D optische scanmachine én een handheld XRF Analyzer. Deze meettechnieken bieden afnemers een toegevoegde waarde op gebied van materiaaleigenschappen, afmeting en gedrag van een permanente magneet in een bepaalde omgeving of assemblage. Inkoop van de juiste grondstoffen en continue kwaliteitscontroles resulteert in levering van magneetcomponenten die voldoen aan de laatste ISO-TS 16949 kwaliteitsstandaarden.

Magneten componenten voor automotive
Magneten en componenten 3D scanner