De filters worden toegepast...

Magneten & assemblies

Goudsmit Magnetic Supplies is leverancier van permanente magneten en als een van de weinige Europese magneetleveranciers ISO 9001:2015, IATF 16949:2016 én AS9100D gecertificeerd. Hierdoor zijn wij bekwaam in het uitvoeren van interne procesaudits volgens VDA6.3. Dit stelt ons in staat te werken in een groot aantal marktsegmenten waaronder de automobiel-, de olie en gas-, elektromobiliteit, ruimtevaart- en medische sector, evenals de sector van de groene technologie.
Wij maken gebruik van een wereldwijd opererend distributienetwerk en bieden u daarnaast ondersteuning van onze vakbekwame R&D en Quality engineers die gebruik maken van de meest geavanceerde meetmiddelen.

Goudsmit Magnetic Supplies: deskundig, empathisch, betrouwbaar.
 

Permanente magneten

Permanente magneten

Permanente magneten spelen een belangrijke rol in de huidige, technisch hoogwaardige leefomgeving. Ze zijn onmisbaar in de elektrotechniek, met onder andere toepassingen in dynamo's, motoren en relais.
Potmagneten & elektromagneten

Potmagneten & elektromagneten

Potmagneten en elektromagneten bieden veel magneetkracht, zijn eenvoudig toepasbaar en hebben vele inbouwmogelijkheden. Verkrijgbaar in diverse kwaliteiten, uitvoeringen en houdkrachten.
Magneet-assemblies

Magneet-assemblies

De moderne productie- en assemblagevoorzieningen van Goudsmit bieden alle mogelijkheden voor het bouwen, testen en meten van prototypes.
Kwaliteitsborging

Kwaliteitsborging

Om te garanderen dat onze producten aan de eisen van de klant voldoen, heeft Goudsmit de beschikking over geavanceerde meetapparatuur. Hiermee meten en analyseren we zowel de geometrische als de magnetische eigenschappen.

Magneten & assemblies case

Voor de automotive-industrie levert Goudsmit permanente magneten die aan extreem hoge kwaliteitsstandaarden moeten voldoen. Gedurende het proces besteden wij veel aandacht en tijd aan het testen en meten van magneten, waarbij we gebruik maken van recent aangekochte meetapparatuur. Dit zijn onder meer een 3D optische scanmachine én een handheld XRF Analyzer. Deze meettechnieken bieden afnemers een toegevoegde waarde op gebied van materiaaleigenschappen, afmeting en gedrag van een permanente magneet in een bepaalde omgeving of assemblage. Inkoop van de juiste grondstoffen en continue kwaliteitscontroles resulteert in levering van magneetcomponenten die voldoen aan de laatste ISO-TS 16949 kwaliteitsstandaarden.