De filters worden toegepast...
De filters worden toegepast...

Magneet-assemblies

De moderne productie- en assemblagevoorzieningen van Goudsmit bieden alle mogelijkheden voor het bouwen, testen en meten van prototypes.
De vraag naar complete systemen waarin magneten zijn verwerkt groeit gestaag en dat vraagt om specifieke expertise op het gebied van magneettechniek.

Goudsmit Magnetics beschikt zowel over de juiste vakmensen als de ervaring voor het ontwikkelen en realiseren van hoogwaardige technische oplossingen met magneettechniek.

Goudsmit levert niet alleen permanente magneten uit voorraad maar biedt ook oplossingen op maat. Volledig volgens klantenspecificatie, gebaseerd op bij u reeds aanwezige magneetassemblies. Hierbij enkele voorbeelden van toepassingen waarvoor Goudsmit klantspecifieke magneetassemblies heeft ontwikkeld:

Producten

Magneten ultrasoon lassen

Magneten voorzien van een behuizing of inkapselen gebeurt door middel van ultrasoon lassen. Hierbij gebruiken we geluidsgolven om 2 polymeren samen te voegen.

Meer informatie

Magneten lijmen

Goudsmit gebruikt regelmatig lijm voor het assembleren van producten. De juiste dosering en uithardingsproces zijn belangrijk om de functie van het product te garanderen.

Meer informatie

Magneten omspuiten

Magneten omspuiten gebeurt wanneer een magneet vanwege milieu-eisen compleet bedekt moet worden. Dit is een uitstekende techniek om delen solide te assembleren.

Meer informatie

Magneten spuitgieten

Spuitgieten wordt meestal toegepast om magneten en plastic zonder lijmen samen te voegen. Dit is een technisch geavanceerde oplossing die om nauwkeurige matrijzen en dito magneten vraagt.

Meer informatie

Mechanische assemblage

Perspassingen en schroeven zijn enkele niet-risicovolle methoden voor het assembleren van magneetsystemen. Dit heeft soms de voorkeur, aangezien dit eenvoudig te testen en te controleren is.

Meer informatie