Promotionele & kantoormagneten

De Goudsmit Magnetics Group ondergaat momenteel een interne verandering, waarbij ook ons assortiment een wijziging ondergaat. Wij hebben besloten om de promotionele magneten en gepersonaliseerde producten uit het leveringsprogramma te halen. We gaan ons richten op het standaard magneetassortiment uit voorraad leverbaar. De website ondergaat momenteel een update. Voor vragen kunt u ons altijd mailen of bellen.

Magneten voor bevestiging & ophangen

Magneten voor bevestiging & ophangen

Magneetfolie & magneetband

Magneetfolie & magneetband

Whiteboards, memoboards & accessoires

Whiteboards, memoboards & accessoires

Promotie & reclamemagneten

Promotie & reclamemagneten

Promotionele & kantoormagneten case

Op promotioneel gebied denkt Goudsmit graag met u mee; zo heeft het Centrum voor Ambachts Economie (CvAE) ons onlangs gevraagd een product te creëren dat ingezet kon worden voor de campagne “Laat je Ambacht zien”. Bij deze fotowedstrijd werden honderden vakmensen uitgedaagd een foto van hun ambacht maken met daarbij een kreet wat ambacht voor hen betekent. Deze foto uploaden ze op de actiepagina van CvAE, waar de foto’s ook gedeeld konden worden via social media. Het mini-whiteboard kunnen ze goed gebruiken om een kreet op te schrijven én is blijvend bruikbaar.

Als nieuwe organisatie was het belangrijk dat het iets opvallends was, dat de vakmensen echt iets in hun handen hadden. Daarnaast , kunnen vakmensen dit mini whiteboard blijven gebruiken, waardoor ze telkens het CvAE logo tegenkomen. Verder moest het item passen bij de fotowedstrijd.

Samen met het CvAE zijn we uiteindelijk tot een magnetisch mini-whiteboard gekomen wat mede door het logo en de hoge afwerking een luxe uitstraling heeft gekregen. Goudsmit Magnetics heeft het gehele proces -van design tot productie- begeleid,  waardoor de kwaliteit altijd gewaarborgd bleef. Drie prijswinnaars wonnen een fotoshoot van hun werk en bedrijf.

Promo magneten campagne
Magnetisch bloknote voorbeeld