De filters worden toegepast...

Promotionele & kantoormagneten

De Goudsmit Magnetics Group ondergaat momenteel een interne verandering, waarbij ook ons assortiment een wijziging ondergaat. Wij hebben besloten om de promotionele magneten en gepersonaliseerde producten uit het leveringsprogramma te halen. We gaan ons richten op het standaard magneetassortiment uit voorraad leverbaar. De website ondergaat momenteel een update.

Voor vragen kunt u ons altijd mailen of bellen.

Magneten voor bevestiging & ophangen

Magneten voor bevestiging & ophangen

Super sterke magneten voor bevestiging van promotiemateriaal, displays en schilderijen tegen een stalen scheidingswand, kast of plafond zonder boren of schroeven. Ze laten de ondergrond intact, zijn gemakkelijk verplaatsbaar en leverbaar in diverse uitvoeringen.
Magneetfolie & magneetband

Magneetfolie & magneetband

Flexibel magneetmateriaal, ferrofolie, krijtbordfolie, magneetband en magneetstrip voor diverse industriële en grafische toepassingen. Verkrijgbaar in verschillende diktes en kwaliteiten.
Whiteboards, memoboards & accessoires

Whiteboards, memoboards & accessoires

Diverse mogelijkheden voor het maken van magneetwanden. Bij ons verkrijgbaar: magneet- en krijtbordbehang, whiteboardfolie, magnetische accessoires voor whiteboards.
Promotie & reclamemagneten

Promotie & reclamemagneten

Goudsmit Magnetics biedt vele mogelijkheden om met magneten de aandacht te trekken. Bekijk hier ons volledige aantrekkelijke assortiment.