De filters worden toegepast...
De filters worden toegepast...

Magneten voor bevestiging & ophangen

Eenvoudig en snel bevestigen van promotiemateriaal, displays, wandpanelen, schilderijen, whiteboards, kledinghaken en gereedschappen aan plafond of wand. Met bevestigingsmagneten en magnetische ophangsystemen voor wand of plafond kunt u zaken ophangen zonder te boren of schroeven. De magneten hechten aan iedere stalen ondergrond zoals scheidingswanden, kantoorkasten of systeemplafonds en zijn eenvoudig te verwijderen zonder de ondergrond te beschadigen.

Goudsmit heeft een groot assortiment magnetische kapstokhaken, wandmagneten, plafondmagneten, magneten voor auto’s, magazijnen, kantoren en retail. Of u nu een jas, klok, akoestisch paneel, winkelreclame of whiteboard wilt ophangen; dit kan met de juiste magneten. Wij adviseren u graag over de beste mogelijkheden voor uw specifieke toepassing.

Producten

Wandmagneten

Krachtige magneetsystemen voor het bevestigen en ophangen van diverse zware voorwerpen zoals whiteboards of schilderijen. Door het sterke systeem blijven ze gegarandeerd op hun plek hangen.

Meer informatie

Magnetische kapstok & kledinghanger

Magnetische jashaken en kledinghangers zijn ideaal om te gebruiken op kantoor of thuis. Stijlvolle, krachtige en praktische magneten met een trekkracht tot 18 kg. Bekijk de mogelijkheden hier.

Meer informatie

Ophang & plafondmagneten

De handige magneethaken van Goudsmit Magnetic Design kunt u gebruiken voor het etaleren en presenteren van promotiemateriaal. Ze kunnen worden uitgevoerd in staal of kunststof.

Meer informatie