De filters worden toegepast...

Promotioneel

Magneten zijn aantrekkelijke en sterke marketingtools. Goudsmit is daarbij hét one-stop shoppingadres voor al uw magneten. Bedrukte standaardmagneten als giveaway voor een beurs of open dag. Custom made magneten voor merchandising, verzamelacties, en actiemarketing. Het kiezen van een eigen vormgeving, bedrukking en verpakking geeft een persoonlijke touch aan uw product.

Geen staal in de buurt? We kunnen ook bedrukte whiteboards, staalband en whiteboardfolie leveren.

magneten voor promotie

Producten

Fotomagneten

Glanzende fotomagneten met iedere gewenste opdruk mogelijk. Denk aan een foto van uw favoriete stad, een persoon of een andere foto waar u veel waarde aan hecht.

Meer informatie

Bedrukte memomagneten

Standaard memomagneten zijn geschikt voor bevestigen van notities en tekeningen aan whiteboarden. Ze zijn verkrijgbaar in diverse modellen, formaten en sterktes.

Meer informatie

Stalen sleutelhangers

Een extra sterke, magnetische sleutelhanger? De magnetische Neoflux® (NdFeB) sleutelhangers van robuust staal zijn bij Goudsmit Magnetic Design uit voorraad leverbaar.

Meer informatie

Ronde, vierkante en gekleurde magneten

Wilt u ronde, vierkante of rechthoekige memomagneten? Ze zijn in vier kleuren te bestellen bij Goudsmit Magnetic Design. Met standaard of extra sterke magneet.

Meer informatie

Magneetkapstok & kapstokhaken

Magnetische kapstokhaken zijn ideaal om thuis of op kantoor te gebruiken. Wij leveren stijlvolle en praktische kapstokmagneten met een trekkracht tot 18 kg. Bekijk hier de mogelijkheden.

Meer informatie

Magnetische memostrips

Hang eenvoudig uw foto's, notities, aankondigen of posters op met memostrips, voorzien van een zelfklevende foamlaag. Geschikt voor iedere gladde ondergrond.

Meer informatie

Magnetisch planbord kind

Magnetische beloningsborden zorgen ervoor dat kinderen hun prestaties spelenderwijs zien groeien. Bekijk de mogelijkheden voor beloningsborden en planborden bij Goudsmit Magnetic Design.

Meer informatie