De filters worden toegepast...

Korte omschrijving

Krijtbordfolie is leverbaar in de kleur mat zwart en mat groen. Maak hiermee een krijtwand die ook geschikt is voor het ophangen van notities, foto's of tekeningen met magneten.

Lees meer

Kenmerken

  • Beschrijfbaar met schoolbordkrijt
  • Herbruikbaar en uitwisbaar
  • Gebruiksvriendelijk
  • Overschilderbaar met muurverf
  • Geschikt voor gebruik met magneten
  • Bevestigen met behanglijm
Vraag advies
krijtbordfolie
chalkboard_sports_soccer_3.jpg
flexible_chalkboard_sports.jpg

Uitgebreide productomschrijving

Goudsmit Magnetics heeft krijtbordfolie (blackboardfolie) in het leveringsprogramma opgenomen. Dit is bestemd voor gebruik op scholen, kinderdagverblijven, openbare ruimtes, kantoren, wacht- of spreekkamers, maar ook handig voor thuis. Het krijtbordfolie bevat fijne ijzerdeeltjes op een kunststof ondergrond. Hiermee maakt u een unieke krijtwand die beschrijfbaar is maar ook magnetisch. Het materiaal is beschrijfbaar met schoolbordkrijt en uitwisbaar door middel van een vochtige doek. Daarnaast is het mogelijk met speciale sterke magneten notities, tekeningen, foto’s, posters en dergelijke te bevestigen.

Krijtbordfolie heeft de uitstraling van een klassiek schoolbord en het gemak van een magnetisch whiteboard.
Het krijtbordfolie is uit voorraad leverbaar in de kleur mat zwart en op verzoek ook in mat groen. Het materiaal heeft een dikte vanaf ca. 0,2 mm en komt op rollen van maximaal 30 meter.

Het krijtbordfolie is tevens leverbaar met een zelfklevende achterkant. Hiermee is het mogelijk een beschrijfbare krijtbordwand te maken op elke gladde ondergrond. Met een schaar of stanleymes is het materiaal in elke gewenste vorm te maken. Goudsmit kan de voor krijtbordfolie geschikte magneetjes naar wens meeleveren.