De filters worden toegepast...
De filters worden toegepast...

Magneten voor bevestiging & ophangen

Supersterke wandmagneten, magneethaken, schilderijhaken en plafondmagneten

Bespaar tijd en geld bij montagewerk

Met magneten voorwerpen ophangen gaat razend snel. Bovendien heb je geen monteur nodig. Met wandmagneten, magneethaken, en plafondmagneten kun je gemakkelijk en zonder gereedschap voorwerpen ophangen.

De magneten zijn bruikbaar op iedere stalen ondergrond. Denk eens aan stalen scheidingswanden, systeem plafonds, kantoorkasten, constructiebalken, whitebords, archiefkasten. Bovendien zijn de magneten moeiteloos te verplaatsen en te verwijderen. Voor elk voorwerp is een passend magneetsysteem met de juiste magneetkracht en afschuifkracht.

magneten voor wand en plafond

Hoe hang je iets op zonder boren, schroeven en spijkers?

Met een wandmagneet, magnetische schilderijhaak of magneet haakje hang je schilderijen, fotolijsten en voorwerpen magnetisch op zonder dat je hoeft te boren. Spijkers, pluggen en schroeven zijn overbodig. Magneten behouden hun kleefkracht in tegen stelling tot klittenband en zelfklevers.

Bovendien laten ze geen gaten of andere muur beschadigingen achter bij verplaatsen of verwijderen. Horizontaal of verticaal toepasbaar op elke stalen ondergrond.

Welke magneet kies je om jouw product op te hangen?

Onze magneetexpert bekijkt samen met jouw de toepassing van de magneet om te komen tot de juiste magneetsterkte en uitvoering. We hebben magneten voor plafonds, wanden en als kapstok. Gebruik uw eigen creativiteit en inzicht om met magneten allerlei voorwerpen op te hangen en vast te maken.

Maak hier uw keuze:

Advies nodig? Neem contact op met onze specialisten voor het juiste advies .

Mail ons of bel met onze magneetexperts op telefoonnr. +31 (0)40 221 9015.

Hoe monteer je veilig een schilderij of fotolijst op stalen scheidingswanden?

Als boren of schroeven in stalen scheidingswanden niet toegestaan of mogelijk is, dan zijn magneten een uitstekende oplossing. Met onze magneet schilderijhaken hangt u moeiteloos schilderijen, foto’s of andere zaken op.

De speciaal ontworpen magneetsystemen met rubber folie voorkomt krassen en zorgt er tegelijk voor dat producten niet naar beneden glijden. Niet alleen magneetkracht maar ook afschuifkracht zorgt voor een veilig produkt. Met een haak, plakstrip, draadgat of schroefdraad of ander bevestigingssysteem maakt u elke verbinding tussen product en magneet.

Voor het ophangen van kleine voorwerpen zoals foto’s, pictogrammen, tekeningen of ledstrips leveren we zelfklevend magneetband

Magneet schilderijhaak

Eenvoudig een garderobe maken op elke stalen ondergrond

Met een magneet kapstok maak je in een handomdraai een garderobe op elke stalen ondergrond. Op bijvoorbeeld een stalen kantoorkast klik je eenvoudig de jashaak magnetisch vast. Ook verplaatsen of verwijderen gebeurt in een handomdraai. Je jas hangt netjes waar je wilt.

Zelfs zware mantels en leren jassen houdt de kapstok met magneet keurig op zijn plek. De magnetische kapstokhaken zijn super sterk tot wel 18 kg. belastbaar. Gaten boren en schroeven is overbodig.

Niet alleen een stalen kantoorkast maar ook een ladeblok, stalen scheidingswand, stalen deur of balk lenen zich uitstekend als ondergrond. Ook tegen een vlakke design radiator is het handig om een magneethaakje te hangen. Zo droogt je natte kleding een stuk sneller.

De magneten zijn uitgerust met een speciale coating om beschadiging van de ondergrond te voorkomen. Ook zorgt het ervoor dat de haak netjes op zijn plaats blijft en niet gaat glijden.

Er zijn grote en kleine modellen magneetkapstokken voor het ophangen van jas, tas, das of handdoek. Toepasbaar in elke ruimte waar staal aanwezig is van kantoor, keuken tot magazijn.

Goudsmit Magnetics heeft een assortiment magneethaken en magneetkapstokken waarmee je snel en zonder boren een garderobe, kapstok of ophanghaak maakt in elke gewenste ruimte.

Magneet kapstokhaak

Producten

Wandmagneten

Krachtige magneetsystemen voor het bevestigen en ophangen van diverse zware voorwerpen zoals whiteboards of schilderijen. Door het sterke systeem blijven ze gegarandeerd op hun plek hangen.

Meer informatie

Magnetische kapstok & kledinghanger

Magnetische jashaken en kledinghangers zijn ideaal om te gebruiken op kantoor of thuis. Stijlvolle, krachtige en praktische magneten met een trekkracht tot 18 kg. Bekijk de mogelijkheden hier.

Meer informatie

Ophang & plafondmagneten

De handige magneethaken van Goudsmit Magnetic Design kunt u gebruiken voor het etaleren en presenteren van promotiemateriaal. Ze kunnen worden uitgevoerd in staal of kunststof.

Meer informatie