Výpočty MKP urychlují vývoj produktů

Separation.capacity.FEM

S fem simulacemi a výpočty magnetů navrhujeme pro vás nejlepší magnetický systém. Spojíme váš koncept s našimi znalostmi magnetů a urychlíme tak váš inovační a vývojový proces. To vám ušetří drahocenný čas. V nové bílé knize si můžete mimo jiné přečíst vše o výpočtech MKP pro Hallovy senzory.

Pomocí výpočtů FEM (metoda konečných prvků) naši inženýři simulují sestavy magnetů, a to jak ve 2D, tak ve 3D. použití simulací a výpočtů v rané fázi zabraňuje chybám návrhu a poskytuje přímý pohled na provoz Vašeho prototypu a konečného produktu. To urychluje váš čas uvedení na trh, šetří vám peníze a dává vám jistotu o provozu magnetu nebo sestavy ještě před fází prototypování.
 

S fem simulací:

- Zrychlete svůj čas uvedení na trh

- Získejte rychlý přehled o provozu prototypu, magnetu nebo sestavy

- Zabraňte chybám návrhu

- Šetří vám čas a peníze

 

FEM optimalizuje magnetický výkon

Magnetické materiály, jako je neodym, jsou drahé. Díky tomu je velmi důležité co nejlépe využít magnety. Výpočty a simulace MKP a naše dlouholeté zkušenosti a znalosti magnetismu zajišťují, že můžeme přesně předpovědět, jak se magnet bude chovat z hlediska:

- Hloubka magnetického pole

- Vrcholy a žlaby magnetického pole nad povrchem

- Maximální síla magnetu na jiný feromagnetický objekt

- Přítomný "zbytkový magnetismus" při zapínání a vypínání magnetů

- Oddělení částic od proudu produktu, například prášku nebo kapaliny. V případě, že je to možné, je třeba mít na paměti, že je třeba mít na paměti, že je třeba mít na paměti, že je třeba mít na paměti, že je třeba mít na paměti, že je třeba mít na paměti, že je třeba mít na paměti, že je třeba mít na paměti, že je třeba mít na paměti, že je třeba mít na paměti, že je třeba mít na paměti, že je třeba mít na paměti, že

Czytaj także blog: Obliczenia FEM potwierdzają siłę magnetyczną

Więcej informacji? Proszę skorzystać z formularza kontaktowego