De filters worden toegepast...

Stand- / interieurbouw

Wandmagneten

Snelle, flexibele, sterke en krasvrije bevestiging van diverse zaken zijn met name in de stand- & interieurbouw een vereiste. Verschillende magneten bieden hiervoor een oplossing. Bijvoorbeeld rubber gecoate potmagneten met diverse bevestigingsmogelijkheden voor het (semi)permanent bevestigen van voorzetwanden en akoestische panelen of het ophangen van beeldschermen of verlichting. Ook bewakingscamera’s, brandmelders of verlichtingsarmaturen zijn met behulp van potmagneten stevig te bevestigen aan wand of plafond. Om krassen te voorkomen, is de magneet uitgerust met een rubbercoating; dit zorgt er ook voor dat de magneet niet naar beneden glijdt. Bovendien houden dergelijke magneten radiator- of gevelpanelen, maar ook gordijnen stevig in zijn grip.
Kastdeuren gaan stevig dicht met behulp van magneetsluitingen. Een handbediening voor stoel of bed raakt nooit meer kwijt door deze binnen handbereik magnetisch te bevestigen. Kortom: magneten bieden veel mogelijkheden op het gebied van stand- en interieurbouw.

Magnetische whiteboardfolie

Renovatie

Voor onder meer renovatie van plafonds, het afdekken van gaten of het wegwerken van beschadigingen in het bandraster is magneetband bijzonder geschikt. Dit sterke magneetband in verkrijgbaar in diverse breedte maten. Hiermee zijn de gaten snel en gemakkelijk weg te werken. Ook is het magneetband geschikt als plint.
Zelfklevend magneetband is een uitstekende oplossing voor het eenvoudig en gemakkelijk aanbrengen van raamdecoratie, vlieghorren of voorzetpanelen. Zonder boren of schroeven blijven kozijnen intact.

Magneetband voor plafond

Magnetische deurstop

Magnetische deurstoppers voor wand- of vloerbevestiging zijn ideaal ter bescherming van deurkruk en wand. Ze houden bovendien een deur open. Ook stalen scheidingswanden kunnen beschadigd raken door een openslaande deur. De magnetische stopper voorkomt dit en u plakt hem in één handomdraai magnetisch tegen de wand.


Magnetische deurstop

Magneten voor Instore graphics

Een magnetische wand is een ideale, grote display voor snel verwisselbare grafische prints, zoals foto’s, illustraties, wandgraphics of artist impressions. De magnetische wand vormt de perfecte basis en is toepasbaar in winkels, op beursstands en in openbare gebouwen.
De magneetwand is een combinatie van lichtgewicht ijzerhoudend PET folie (ferro-folie) waarop de verwisselbare prints worden afgedrukt en zelfklevend magneetfolie om tegen de wand te plakken. Dit geeft  een kreukvrij en naadloos resultaat. Ferrofolie is uitstekend te bedrukken, licht in gewicht en kan opgerold naar de eindgebruiker verstuurd worden. Het is bovendien eenvoudig te plaatsen zonder gebruik van gereedschap, ingewikkelde gebruiksaanwijzing of speciale vakkennis.


Instore graphics

Producten

Wandmagneten

Met wandmagneten kunt u reclame-uitingen of zware voorwerpen zoals whiteboards, schilderijen, displays of panelen gemakkelijk bevestigen op stalen wanden, kasten of autodaken.

Meer informatie

Magnetische schilderijhaken

Uitgevoerd in staal of kunststof en voorzien van ophanghaak. Schilderijen kunnen door middel van een koord eenvoudig aan de achterzijde worden opgehangen. Leverbaar in diverse formaten en sterktes.

Meer informatie

Magneetstrip gereedschap

Een solide, veilig en kant-en-klaar systeem voor het ophangen van gereedschap. Een magnetische gereedschaphouder is een goede oplossing.

Meer informatie

Kunststof magneethaken & plafondmagneten

Extra sterke, ronde magneten met haak, ophangoog of gleuf. Deze plafondmagneten zijn extra sterk vanwege de stalen mantel.

Meer informatie

Wit en gekleurde magneetfolie

Flexibel magneetfolie is ook in het wit of andere kleuren verkrijgbaar bij Goudsmit Magnetics. Deze magneetfolie hecht op elke stalen ondergrond en kan full-colour bedrukt worden.

Meer informatie

Whiteboardfolie (magnetisch)

Magnetische whiteboardfolie is voorzien van een speciale coating en daardoor met whiteboardstiften beschrijfbaar en droog uitwisbaar. Kan ook bedrukt worden met logo of reclameboodschap.

Meer informatie

Neodymium magneetfolie extra sterk

Bestel extra sterke magneetfolie met neodymium (NdFeB) magneetmateriaal. Vele toepassingen zijn mogelijk dankzij de hoge hechtkracht en dito magnetische eigenschappen.

Meer informatie

Magneetstrip & magneetprofielen

Bij Goudsmit Magnetics kunt u terecht voor magneetprofielen op rol voor vele diverse toepassingen zoals pop-up displays, douchecabines, deuren en insectenhorren en nog veel meer.

Meer informatie

Magneetband op rol

Bij Goudsmit Magnetic kunt u eenvoudig een magneetband op rol bestellen. De magneetband is te verkrijgen in standaarduitvoering maar ook speciale afmetingen zijn op aanvraag leverbaar.

Meer informatie

Magneettape & magnetische etikettenband

Goudsmit Magnetics levert wit of gekleurd magneetband op rol. Gebruik dit voor een whiteboard, magazijnstelling of een andere stalen ondergrond.

Meer informatie