De filters worden toegepast...

Displays / signs

Magneten voor bevestiging

In winkels of openbare ruimtes bevestigen pot- of montagemagneten signs en displays op iedere stalen ondergrond. En als plafondhaak houden ze bewegwijzering en reclameborden goed in het zicht. Dergelijke magneten zijn gemakkelijk te bevestigen en te verplaatsen zonder dat er gaten of krassen achterblijven. Met magneetplaten of potmagneten voorzie je autodaken tijdelijk van rijschoolreclame, zwaailicht op ander object. Rondrijden met reclame alleen wanneer u dat wenst is mogelijk door deze te monteren met flexibele magneetfolie-platen.

Potmagneet voor autodak

Beschrijfbare en magnetische muren

Hoe ideaal is dit: een krijtwand die ook magnetisch te gebruiken is. Dat kan met krijtbordfolie. Het heeft de uitstraling van een klassiek schoolbord en het gemak van een magnetisch whiteboard. Hiermee creëert u eenvoudig een klassieke schoolbordwand. Met behulp van behanglijm is het op de wand aan te brengen. Het materiaal is beschrijfbaar met schoolbordkrijt en uitwisbaar door middel van een vochtige doek. Met speciale sterke magneten bevestigt u notities, tekeningen, foto’s, posters of andere zaken.


Magnetische krijtwand

Magneten voor Instore graphics

Een magnetische wand is een ideale, grote display voor snel verwisselbare grafische prints, zoals foto’s, illustraties, wandgraphics of artist impressions. De magnetische wand vormt de perfecte basis en is toepasbaar in winkels, op beursstands en in openbare gebouwen.
De magneetwand is een combinatie van lichtgewicht ijzerhoudend PET folie (ferro-folie) waarop de verwisselbare prints worden afgedrukt en zelfklevend magneetfolie om tegen de wand te plakken. Dit geeft een kreukvrij en naadloos resultaat. Ferrofolie is uitstekend te bedrukken, licht in gewicht en is opgerold naar de eindgebruiker te versturen. Het is bovendien eenvoudig te plaatsen zonder gebruik van gereedschap, ingewikkelde gebruiksaanwijzing of speciale vakkennis.


Instore graphics

Producten

Wandmagneten

Met wandmagneten kunt u reclame-uitingen of zware voorwerpen zoals whiteboards, schilderijen, displays of panelen gemakkelijk bevestigen op stalen wanden, kasten of autodaken.

Meer informatie

Magnetische schilderijhaken

Uitgevoerd in staal of kunststof en voorzien van ophanghaak. Schilderijen kunnen door middel van een koord eenvoudig aan de achterzijde worden opgehangen. Leverbaar in diverse formaten en sterktes.

Meer informatie

Kunststof magneethaken & plafondmagneten

Extra sterke, ronde magneten met haak, ophangoog of gleuf. Deze plafondmagneten zijn extra sterk vanwege de stalen mantel.

Meer informatie

Wit en gekleurde magneetfolie

Flexibel magneetfolie is ook in het wit of andere kleuren verkrijgbaar bij Goudsmit Magnetics. Deze magneetfolie hecht op elke stalen ondergrond en kan full-colour bedrukt worden.

Meer informatie

Whiteboardfolie (magnetisch)

Magnetische whiteboardfolie is voorzien van een speciale coating en daardoor met whiteboardstiften beschrijfbaar en droog uitwisbaar. Kan ook bedrukt worden met logo of reclameboodschap.

Meer informatie

Neodymium magneetfolie extra sterk

Bestel extra sterke magneetfolie met neodymium (NdFeB) magneetmateriaal. Vele toepassingen zijn mogelijk dankzij de hoge hechtkracht en dito magnetische eigenschappen.

Meer informatie

Magneetstrip & magneetprofielen

Bij Goudsmit Magnetics kunt u terecht voor magneetprofielen op rol voor vele diverse toepassingen zoals pop-up displays, douchecabines, deuren en insectenhorren en nog veel meer.

Meer informatie

Magneetband op rol

Bij Goudsmit Magnetic kunt u eenvoudig een magneetband op rol bestellen. De magneetband is te verkrijgen in standaarduitvoering maar ook speciale afmetingen zijn op aanvraag leverbaar.

Meer informatie

Magneettape & magnetische etikettenband

Goudsmit Magnetics levert wit of gekleurd magneetband op rol. Gebruik dit voor een whiteboard, magazijnstelling of een andere stalen ondergrond.

Meer informatie

Ferrofolie

Bestel ijzerhoudende ferrofolie, de ideale tegenhanger voor magneetfolie, bij Goudsmit Magnetics. Ideaal om te gebruiken als memobord of voor standbouw en tentoonstellingsbouw.

Meer informatie